Forside Nyheder

LG OLED TV i Danmark i denne månedGalleri: LG 55EA980W


LG OLED TV i Danmark i denne måned.


Krigen om at være først med OLED TV på det danske marked fortsætter, og LG har nu meldt ud, at deres to OLED modeller kommer i de danske butikker i oktober. Men de bliver dyre.


På dette års IFA præsenterede LG deres to OLED modeller, og nu kommer de i butikkerne. Det let buede 55EA980W og Gallery OLED 55EA880W, kommer i begrænset antal i Danmark i oktober måned, men man skal grave dybt i lommerne hvis man vil være blandt de første ejere.


“Vi er utroligt glade for, at LG kommer først med at lancere OLED-fjernsyn på det danske marked. Det passer nemlig som hånd i handske med vores ambition om altid at ligge i front, når det gælder om at tilbyde forbrugerne den ultimative billedkvalitet”, udtaler Thomas Wering, nordisk markedschef i LG Electronics. “Billedkvaliteten i et OLED-fjernsyn udmærker sig ved ekstrem sorthed og uendelig kontrast og er dermed langt bedre end hidtil kendte panelteknologier. Derfor anser vi det her for et syvmileskridt for tv-branchen og forbrugerne ? muligvis det største fremskridt siden overgangen fra sort-hvid- til farvefjernsyn”.LG bruger WRGB på deres OLED


LG’s OLED-teknologi baserer sig i modsætning til f.eks. Samsung og Sony på LG’s patenterede WRGB-teknologi, hvor de sædvanlige røde, grønne og blå OLED-subpixler er suppleret med en hvid subpixel. De hvide subpixler kan gengive alle spektrets farver og dermed aflaste de blå pixler, der ellers har kortere levetid end de røde og grønne.“Det buede” LG 55EA980W


LG har designet 55EA980W med en let buet skærm for at give en IMAX-lignende oplevelse hjemme i dagligstuen. Fem års målrettet forskning ligger der bag den ergonomisk buede skærm, der giver øjet samme afstand til alle dele af billedet. Designet har allerede høstet udmærkelser som Red Dot: Best of the Best og European Design TV Award ved årets EISA Awards.


Vejledende udsalgspris for LG 55EA980W er 79.999 kr. inklusive moms

Galleri: LG 55EA880W
“Det flade” LG 55EA880W


LG’s Gallery OLED-fjernsyn 55EA880W har løst problemet med lydkvaliteten i flade fjernsyn, ved at have en billedramme, der ligner et traditionelt maleri. Skjult i rammen er anbragt et 2.2-kanals lydsystem, der giver en fyldig og kraftig lyd.


Fordi 55EA880W bliver en slags indrammet maleri, har LG indbygget en såkaldt Gallery Mode, der giver brugeren mulighed for at få vist højtopløste digitale udgaver af kendte værker af kunstnere som Vincent van Gogh og Paul Gauguin. Samtidig gør Gallery Mode det nemt for brugeren at benytte OLED-fjernsynet til at vise sine egne fotos som diasshow.


Vejledende udsalgspris for LG 55EA880W er 89.999 kr. inklusive moms

Annonce