Forside * Nyheder

LGs Lite-udgave af Optimus G Pro er officiel


Rygterne har længe gået om en billig og mere skrabet version af LGs Optimus G Pro, der skulle få tilnavnet Lite. Disse rygter er nu bekræftet og telefonen er officielt annonceret af LG.


Som ventet er der tale om en 5,5 tommers telefon der dog kun klarer 960 x 540 pixels på sin IPS-skærm. Den har en dual-core 1GHz Mediatek processor ombord, 1GB Ram den kan lege med og 8GB lagerplads, der dog kan udvides med microSD.


Der er dog blevet pladst til et 8 megapixels kamera med BSI Sensor og to megapixels til kameraet på fronten.


Selvom disse specifikationer lyder lidt mellemvare-agtige, så er der et par features i Optimus G Pro Lite, der vil gøre mange glade. Den har for eksempel dual-SIM-understøttelse og et udskifteligt 3140 mAh-batteri. Og for dem, der godt kan lide penne, er der en stylus med i købet, der kan lagres i selve telefonen.


Den kommer med Android 4.1.2, og bliver i første omgang lanceret udenfor de fleste vestlige lande. Hvorvidt den kommer til Danmark og til hvilken pris, vil vi først få svar på ude i fremtiden engang.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.