Forside Produkter HiFi & Surround

Marantz PM6005 integreret forstærkerGalleri: Marantz PM6005


 


Marantz PM6005 er afløseren for PM6004. Det er en integreret forstærker med digital indgang og DAC (digital til analog converter).


Marantz PM6005 er andet og mere end blot en opdatering til en populær integreret forstærker. Takket være den nye indbyggede D/A-konverter får du adgang til en verden af digitale signalkilder og medier.


Den har en signalvej bygget med udelukkende udvalgte, diskrete komponenter. Dette resulterer – ifølge importøren – i en detaljeret og transparent gengivelse. Udgangseffekten er på 2 x 45W og strømforsyningen er bygget over en skærmet ringkernetransformator, for mindst mulig brumudstråling og lav udgangsimpedans.


På analogsiden byder PM6005 på fem sæt stereoindgange, heraf én RIAA-indgang for pladespiller med MM-pickup. Der er tilslutning for to sæt højttalere eller ét sæt med biwiring.


De analoge indgange er suppleret med to digitale (én optisk og én coax). DAC (digital til analog konverter) er en Cirrus Logic CS4398, som arbejder ved 192 kHz/24-bit. De digitale kredsløb er indbygget i en skærmet metalboks inden i forstærkeren, for at sikre, at de ikke påvirker de følsomme analoge kredsløb.


Marantz PM6005 få si sort og sølv.


 


 


 


 


Pris og tilgængelighed


Marantz PM6005 koster kr. 4.295,-


Importør og forhandler: hififreaks.dk

Annonce