Forside Nyheder

Microsoft vil putte Windows Phone på HTCs Android-telefoner


Hvad ville du sige til at kunne købe en HTC One, hvor der både var Android og Windows Phone på?


Det kan blive fremtiden, hvis nyhedsagenturet Bloomberg har troværdige kilder. De har nemlig fra pålidelig kilde hørt, at Microsoft lige nu bejler til HTC som det næste skridt i udvidelsen af Windows Phone-platformen efter den kommende overtagelse af Nokia.


Terry Myerson, der er chef for operativsystemer hos Microsoft, har angiveligt tilbudt HTC, at de kan få lov til at installere Windows Phone som valgfrit alternativt styresystem på deres Android-telefoner uden beregning eller i værste fald ultrabilligt.


Normalt betaler smartphone-producenter en licens for at få lov til at lægge Windows Phone på deres produkter, men i dette tilfælde vil Microsoft altså slække på dette krav.


Noget helt andet er så, om hardwaren er kompatibel. Det melder Bloomberg-historien nemlig ikke noget om. Men mon ikke, der er nogle af de mere chiparkitektur-kyndige læsere her på Recordere, der kan give en melding om det i kommentarsporet herunder?

Annonce