Forside Nyheder

Musikkanalen TRACE Urban hos Canal Digital


 


Trace Urban HD kaldes verdens mest populære musikkanal indenfor R&B, hiphop og dance musik. Nu dukker den op herhjemme, hos Canal Digital.


TRACE Urban HD er en rendyrket musikkanal i HD med 90 procent musikvideoer med det sidste nye indenfor R&B, hiphop og dance musik.


Sammen med den velkendte musikkanal VH1, som vender tilbage til Canal Digitals kanaludbud pr. 15. november styrker TRACE Urban HD Canal Digitals samlede musiktilbud.


?Det er spændende at være først i Skandinavien med en af verdens mest populære og markante musikkanaler. Vi oplever, at der er stor efterspørgsel på helt rendyrkede musikkanaler blandt vores kunder, og derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde en så fremgangsrig kanal som TRACE Urban HD?, siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital Danmark.


Musikkanalen TRACE Urban HD har opnået stor fremgang på sine eksisterende markeder siden kanalen lanceredes tilbage i 2003. Den rangerer som den største musikkanal i verden indenfor R&B og hiphop og er endda den største musikkanal på tværs af alle genrer i over 60 lande.


Hovedmålgruppen er de 15-34 årige.


 Foto: TRACE Urban HD


 


Tilgængelighed


TRACE Urban HD vil være i Canal Digitals Family pakke.


Tilgængelig fra 1. november.


 

Annonce:
Forrige artikelPCens far er død
Næste artikelB&O BeoLab 19 er en trådløs highend sub
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.