Forside * Nyheder

Nexus 5 er en skrabet LG G2


Det har indtil videre heddet sig, at Googles Nexus 5-telefon ville blive en version af LGs kraftfulde G2-telefon.


De rygter ser ud til at holde stik, men ligesom det også har været set tidligere, bliver det en skrabet version af G2?eren, som Google-logoet bliver klasket på. En ny reparationsmanual til Nexus 5 er nemlig røget ud på nettet, og her kan man få øje på nogle af de forskelle, der er i forhold til G2?eren.


Skærmen er en anelse mindre, hvor G2?erens er 5,2 tommer er Nexus 5s angiveligt 4,95 tommer. Frontkameraet er også af en lidt lavere opløsning, Nexus 5?eren har 8 megapixel på sensoren mod G2?erens 13 megapixel.


Endelig er batteriet noget mindre. I G2?eren sidder der et 3000 mAh-batteri, der gør den til en af de længst levende Android-telefoner på en opladning. I Nexus?en er dette reduceret til 2300 mAh.


Til gengæld hedder det sig, at Nexus 5 kan komme helt ned på en pris på 350 dollar (ca. 1925 kroner omregnet) for en ulåst version, og så skal der nok være nogle, der kan leve med kompromiserne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.