Forside Nyheder

Nokias Lumia-tablet lækket i spionfotos


 


Nokia holder som bekendt en presse-event 22. oktober, hvor de vil vise noget ?innovativt? frem. Det sker i Abu Dhabi i forbindelse med Nokia World-konferencen.


Indtil videre har rygterne gået på, at dette vil være den phablet, der forventes at komme til at hedde Lumia 1520, og som kommer til at have en stor skærm med fuld HD-opløsning.


Men nyligt lækkede spionfotos fra den evigt troværdige Twitter-kilde @evleaks kan også pege i retning af noget med en endnu større skærm. En ?rigtig? tablet, Lumia 2520, ser ud til også at være på vej, og flere medier gætter nu på, at vi også får den at se om en god uges tid.


De to fotos, der indtil videre er blevet lækket, viser en tablet i cyan og rød. Derudover er det sparsomt med detaljerne, men invitationen til Nokia World viste både en smartphone, en tablet OG en laptop, så måske har Nokia noget hybrid-agtigt i ærmet?

Annonce