Forside Nyheder

Nye iPads bliver annonceret 22. oktoberGalleri: Sådan kan iPad 5 og iPad Mini 2 se ud. Design af Martin Hajek (martinhajek.com)


 


Så er det tid igen. En af de mest troværdige kilder, når det gælder information om Apple, rapporterer nu at den næste iPad-event bliver 22. oktober.


Det er AllThingsD, der som regel har nogle af de bedste kilder indenfor murene hos Apple i Cupertino. Ifølge dem bliver den næste Apple-event altså på den samme dato, som Nokia holder pressemøde, hvor de formentlig viser en stor Lumia-phablet frem med navnet Lumia 1520. Og i øvrigt også den samme dato, Surface 2 og Pro 2 kommer i butikkerne.


De nye iPads skulle ifølge AllThingsD bringe lidt nyt med sig: Den femte generation af den store iPad skulle få den nye A7-processor ombord og være en anelse tyndere og i øvrigt lavet i et design, der minder mere om iPad mini end tidligere iPads. Mini?en skulle så til gengæld dukke op i en udgave med Retina-skærm.


Der går også rygter om, at de to nye iPads har fingeraftrykslæseren fra iPhone 5S ombord, men om det har noget på sig, vides endnu ikke.

Annonce