Forside Nyheder

Samsungs ur klar til Galaxy S3 og S4
Samsung Galaxy Gear 


Samsung Galaxy Gear fungerer til Galaxy S III, S4, Note II m.fl. via den seneste Android 4.3 opdatering. 


Samsungs ur, der blev præsenteret på IFA-udstillingen i september, har hidtil været forbeholdt ejere af Samsung Galaxy Note III.


Men nu udvides dette, så Samsung-uret også kan styre andre modeller af Samsungs populære smartphones.


Der er tale om modellerne Galaxy S4, Galaxy S III og Galaxy Note II, som vil virke sammen med uret når de er opdateret til Android 4.3. Senere kommer der også tilsvarende opdateringer til Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom.


 


 

Samsung Galaxy Gear 


 


Hvad kan uret ? 


Med Galaxy Gear uret kan du både ringe og besvare opkald. Tjek hvem der har ringet, send en SMS eller en mail.


Du kan også hente apps til de mest populære sociale netværk ved hjælp af Samsung Apps.


Du kan tage billeder direkte fra dit håndled med det indbyggede kamera i urremmen. Skærmen på Galaxy Gear fungerer som en udløser, så du ikke skal famle rundt for at finde kameraets knapper. Dine billeder bliver automatisk gemt i telefonens galleri.


Den indbyggede skridttæller-app hjælper dig med at holde styr på, hvordan det egentlig går med målet om at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Måske er det lettere at gå en længere tur, når du lytter til musik med et hurtigere tempo? I så fald kan du finde det rigtige nummer i telefonens musikafspiller.


Når du ikke bruger Galaxy Gear til at styre din telefon, fungerer skærmen som et traditionelt digitalur. Du kan vælge imellem 10 forskellige designs.

Annonce