Forside Indhold og distribution Spil features

Spilanmeldelse: Rain
 


 


Et flot, anderledes og meget stemningsfuldt spil fra Playstation Network.


Er du en af dem, som aldrig eller sjældent benytter dig af Playstation Networks eller Xbox-Live tjenesterne, så er du gået glip af en masse fantastiske spiloplevelser. Titler som fx. The Walking Dead, Journey, Limbo, og nu Rain er alle spil, som giver en gode oplevelser udover det sædvanlige.Selvom downloadspillene sjældent har grafik, som kan matche de etablerede spilserier, så er de til gengæld ofte meget mere stemningsfulde og med skæve og fantasifulde historier.Rain er historien om en usynlig dreng, som forsøger at redde en usynlig pige fra usynlige væsener i en by, hvor regnen siler ned.At det regner hele tiden er ret heldigt, da man ellers ikke kunne se vores usynlige aktører. I regnvejret fremstår deres silhuetter derimod ganske tydeligt og man er dermed i stand til både at styre sin egen figur(drengen), samt se pigen og de usynlige væsener der jager hende.


 
 


Selve spillet er et ret enkelt og lineært adventurespil, hvor man fører sin figur igennem diverse forhindringer, imens man løser små gåder og problematikker, såsom at benytte de få steder hvor der er læ for regnen til, at gemme sig for væsenerne.Interaktionen imellem den evige regn og omgivelserne illustreres fx også hvis man kommer til, at gå ind i en vandpyt med mudder. Så sidder mudderet fast på tøjet og man bliver først helt usynlig igen, hvis man finder et sted at vaske mudderet af.Det lyder måske lidt simpelt, men det fungerer overraskende godt og samspillet i grafikken mellem figurerne, regnen og omgivelserne er flot og stemningsfuldt. Selve styringen er ligetil og simpel, og fungerer uden de store problemer.Stemning i Rain er rigtig god og atmosfærisk. Den evige regn, den flotte og smukke musik, kombineret med historien om drengen og den ukendte pige skaber et smukt og flot spil, som man har lyst til at spille. Det er lige præcis den her unikke stemning, som hæver Rain fra mængden af spil og som endnu engang viser, at der findes en guldgrube af gode små spil på bl.a. Playstation Network. 


Konklusion:Rain er klart anbefalingsværdigt og er et smukt og fængende spil. En flot grafik og super stemning, som laves af den underspillede musik blandet med lyden af den evige regn.Karakter: 7/10


 

Annonce