Forside Detail

Elgiganten bekræfter eksklusiv Pioneer-aftale

 


Pioneer TV genoplives, og det bliver som ventet Elgiganten, der får de nye LED TV eksklusivt.


Elgiganten bekræfter nu i en officiel udmelding, at Pioneer TV vender tilbage på det nordiske TV-marked efter 5 års hvile. Dette via et eksklusivt samarbejde med Elkjøp-koncernen, hvori Elgiganten indgår.


Pioneer er dermed tilbage som fuldsortimentsleverandør, og aftalen indebærer, at Pioneers nye LED-fladskærme vil være eksklusivt tilgængelige i Elgigantens varehuse i Danmark.


“Vi i Elkjøp er både stolte og glade for at have fået denne strategiske aftale på plads – en aftale som gør, at vi igen kan tilbyde vore kunder TV fra Pioneer. Vi ser nu frem til til at kunne præsentere Pioneers nye 40?, 46?, og 55? skærme”, fortæller indkøbsdirektør på Lyd & Billede i Elkjøp, Andreas Westgaard. 


Aftalen er indgået via Elgiganten og Elkjøp Nordics britiske ejere, Dixons Retail.


Pioneers nye fladskærme er at finde i Elgigantens varehuse i løbet af december, og vil indeholde funktioner som 3D, Smart TV, trådløs netværk, 3 HDMI indgange og 3 USB-indgange, og som nævnt i størrelserne 40″, 46″ og 55″.


 


Emnet kan også debateres i forummet

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.