Forside Nyheder

Endnu-endnu-endnu en GALAXY-variant: Grand 2


Der er efterhånden så mange variationer af modellerne i GALAXY-serien, at det er umuligt at holde styr på dem.


Nu er der dukket endnu én op, der minder en hel del om phablet?en GALAXY Note. Den hedder GALAXY Grand 2 og har en 5,25 tommers skærm, hvilket er 0,30 tommer mere end GALAXY S4 men 0,4 tommer mindre end en Note 3. Den lægger sig altså lige mellem de to størrelser.


Men ud over den store skærm, er det en telefon, der ligesom GALAXY MEGA lægger sig på den lidt kedelige side, rent hardwaremæssigt. Den har ingen LTE, men til gengæld har den dual-sim. Dens skærmopløsning er kun 720p, og den har kun 8GB RAM som lagerplads, der dog kan udvides med microSD.


Samsung har ikke meldt andet ud angående processoren end at det er en quad-core processor på 1,2 GHz.


Telefonen skulle komme ud på verdensplan, og bliver formentlig ret billig med de her specifikationer.

Annonce