Forside Nyheder

Guld-HTC One bliver nu mere tilgængelig


Nu bliver det nemmere at få fat i en HTC One i guld.


Efter Apple fik monstersucces med iPhone 5S i guld, fulgte Samsung hurtigt efter med en meddelelse om, at de også var på vej med en GALAXY S4 i guld, primært til mellemøst-markederne. Og så kom HTC med en limited edition-udgave af One i 18 karat guld.


Men nu synes HTC, at en guld-One skal være tilgængelig for flere mennesker. Så de har droppet de 18 karat og har i stedet lavet en guldfarvet udgave af One, der skulle blive tilgængelig i Europa i den kommende tid.


Der er ingen hardwaremæssige forandringer i denne udgave af One, det er blot den ekstra farve, den nu er tilgængelig i. Der er heller ingen meldinger om prisforskel indtil nu, men det ved vi først med sikkerhed, når vi ser den ude i butikkerne.

Annonce