Forside * Nyheder

HTC One, nu med to SIM-kort


 


HTC One er kommet i en udgave der kan benyttes sammen med to forskellige mobilabonnementer.


Den populære HTC-smartphone, One, kommer nu i en helt ny version med plads til to simkort samt SD-kort.


Dermed bliver HTC One den første premium smartphone der kan tilbyde dual active sim ? altså en smartphone, hvor begge sim-kort er aktive på samme tid.


Så kan du have job og privatliv i én og samme smartphone, og dermed slippe for at skulle holde styr på både en arbejds- og privattelefon.


De to sim-kort fungerer simultant og tilknyttes forskellige ringetoner og notifikationer. På den måde kan man altid høre, om det er en arbejds- eller privatkontakt, der ringer.


Der er dog ingen risiko for at miste et opkald, da man stadig bliver notificeret om indkomne opkald, selvom man snakker i telefonen. En anden nyttig feature giver brugeren mulighed for at vælge om opkald og SMS?er skal foretages fra det ene eller det andet kort.


På rejser kan man have både et dansk SIM-kort og et lokalt i samtidig, så man ikke går glip af opkald hjemmefra men samtidig kan ringe og surfe til lokale takster.


På billedet ovenfor ses 3 slot. Det tredje er et microSD-kort, der kan udvide telefonen lagerplads med op til 64GB.


Men ellers er den som HTC One, en high-end smartphone i eksklusivt aluminiumsdesign, dog uden 4G i Danmark.


 


Pris og tilgængelighed


Ikke oplyst.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.