Forside Nyheder

Kan Pebble overhale de store smarture indenom?

 Det Kickstarter-financierede Pebble-ur kan ende med at blive en succesrig opkomling blandt de store virksomheders smarture.


Folkene bag smarturet har netop lanceret en ny version af deres app til iOS, der gør Pebble endnu mere integreret i systemet. Hvor du før kun kunne få notifikationer om emails, sms?er og nummervisning, kan den nye app levere hvilken som helst form for notifikation, din telefon kan klare.


Det betyder, at brugere af f.eks. Facebook kan få deres notifikationer direkte på armen i en løbende strøm. Det er dog noget, Android-brugere har kunnet hele tiden. Samtidig kan den nu forbinde sig til iPhone via Bluetooth Low Energy.


Der er ved at opstå lidt af et udvikler-community omkring Pebble, noget som man ikke kan sige er tilfældet for smarture fra f.eks. Sony og Samsung. Disse udviklere har netop fået adgang til Pebble SDK 2.0, der åbner op for langt flere muligheder end hidtil.


Pebble kan nu ikke kun købes på nettet, men også i rigtige butikker i USA. Da den i juli blev introduceret i kæden Best Buy var den udsolgt på kun få dage. Hvilket man heller ikke ligefrem kan sige om f.eks. GALAXY Gear.


Man kan godt få Pebble sendt til Danmark, bl.a. har Amazon den til salg, så man kan benytte sig af deres udlandstjeneste. Dog har enkelte Pebble-kunder i Danmark haft problemer med toldformularerne, så det skal man lige være opmærksom på.

Annonce