Forside * Nyheder

LGs buede smartphone kommer næste år





 


LG gør klar til en lancering af den fleksible buede phablet G Flex i Norden. Se også den nye video af den selvhelende og selvudrettende telefon.


LG G Flex hedder den nye buede smartphone. Navnet har den fået fordi den kan “flexe”, dvs. give sig i formen. Vel og mærke uden at gå istykker.


Den lanceres i hjemlandet Sydkorea i denne måned, men nu bekræfter LG at den også kommer til Norden. Den kommer til salg herhjemme i begyndelsen af 2014.


Udover at LG G Flex er bøjet, så byder den også på en anden nyhed. Nemlig at bagsiden er ridsefri, eller rettere selvhelende. Den reparerer sig selv for skrammer.


Ny video viser både “Self Healing”-funktion og “flex” holdbarhed.


På videoen ses hvordan ridserne forsvinder igen på få sekunder. Desuden demonstreres telefonens holdbarhed, når man udsætter den for vægt.


Eksempelvis sætter en person sig på telefonen, så den bliver flad, og bagefter genvinder den sin kurvede form – uden at have taget skade.


 



 


Pris og tilgængelighed


LG er endnu ikke kommet med en lanceringsdato, kun at det er i begyndelsen af 2014.


Dansk pris endnu ukendt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.