Forside Nyheder

Lynkonkurrence: Skylanders Swap Force til PS3


Skylanders mikser legetøj med spil. Du kan nu vinde spillet til PlayStation 3.


Activision kan altså noget med at vride penge ud af folk. De gør det år efter år med Call of Duty serien og de gør det så sandelig også med Skylanders.


 


Hvad er Skylanders?


Skylanders er et platformsspil, hvori du styrer diverse figurer, Skylanders, i kampe mod fjender. Man kan spille flere sammen og dine figurer bliver i takt med at du bruger dem, stærkere og stærkere.


Til forskel fra andre spil, hvor dine figurer kun er at finde i spillet selv, så har du i Skylanders serien, fysiske figurer også, som interagerer med spillet. Sammenspillet mellem virkelig og spil, sker via en “portal” som du tilslutter til din spillekonsol.


I figuren er en lille chip, der registrerer når du sætter figuren på portalen, hvorefter den “kommer til live” i spillet. Er i to der skal spille, sætter i to figurer på portalen. Når du forbedrer din figur i spillet, overføres data til det fysiske legetøj, hvormed legetøjet er klar over hvilket niveau det er på, såfremt dit barn har legetøjet med hen til en ven og vil spille videre der.


 


Swap Force giver nye muligheder


Skylanders Swap Force er tredje spil i rækken. I sidste spil, Giants, blev større figurer introduceret. Denne gang handler det om at dine figurer nu kan deles på midten. Figurerne er samlet med magneter, hvorfor du kan kombinere dem efter behag. Ideen er ikke kun kosmetisk. Din figur ændrer nemlig karakter når den får en anden underkrop. Du blander så at sige dine figurers evner, det fungerer fint og jeg er sikker på at de yngre spillere nok skal se mulighederne i Swap Force.


 


Nu kan du vinde Skylanders Swap Force


Grundet PS4 ankomst og de dertilhørende spilanmeldelser, har vi ikke mulighed for at anmelde Skylanders Swap Force. Vi kan dog fortælle at spillet høster flotte anmeldelser på verdensplan.


Vi har dog været så heldige at få 1 stk. Skylanders Swap Force pakke til PlayStation 3, bestående af spillet, to store figurer samt en lille figur. Denne pakke kan blive din, hvis du indtaster dine kontakt-oplysninger herunder. Du kan også deltage på vores facebookside.


Der kan svares i dag d. 19. og imorgen d. 20. november 2013. Derefter udtrækkes vinder.


Du kan se en trailer  fra spillet herunder


 


 


 


Tilmelding til konkurrencen

Navn:
Adresse:
Postnr:
By:
Email:
Telefon:


 


Oplysningerne benyttes ikke til andet end lodtrækning til denne ene konkurrence og videregives ikke til 3.part.

Annonce