Forside Nyheder

Nokia Music skifter navn til MixRadio


 


Om det er det forestående Microsoft-køb eller bare generelle marketingsstrategier, der ligger bag, så er det nu sikkert, at Nokia Music skifter navnt til MixRadio.


Nokia har satset på at levere gratis eller billig musik til deres brugere internationalt i flere år, og skabte i sin tid en hel del overskrifter med Comes With Music, der kun krævede købet af en Nokia-mobil for at få adgang til gratis, digital musik.


Siden kort efter Lumia-modellernes indtog har Nokia givet Nokia-brugere adgang til genrebaseret, streamet radio, som siden har fået præferencer bygget ind, så det fungerer ligesom Pandora ? bare uden reklamer. Selvom man for få penge har kunnet købe sig til muligheden for også at downloade musikken, har Mix Radio, som førnævnte funktion hed, været den mest populære af tjenesterne.


Så nu er hele tjenesten blevet lavet om til at hedde Nokia MixRadio, hvilket gør det nemmere at smide ?Nokia?, når Microsoft tager over på et tidspunkt. Xbox Music har ikke en lige så velfungerende, Pandora-agtig tjeneste, og slet ikke med de aftaler, Nokia har over hele verden, så det er om end meget sandsynligt, at MixRadio kommer til at hedde Xbox MixRadio ? eller noget lignende – på et tidspunkt.

Annonce:
Forrige artikelInstagram og Waze er klar til Windows Phone
Næste artikelYouTube er klar på Xbox One
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.