Forside Nyheder

Nu kan du købe Pebble på Amazon


Et af de bud på et smartur, der rent faktisk er værd at smide penge efter, er Kickstarter-projektet Pebble.


Indtil videre har man skullet købe uret direkte hos Pebble eller tage en tur til USA for at købe det i en Best Buy eller AT&T-butik. Men nu fås uret også hos Amazon.


I USA er det lidt af en stor historie, fordi Amazon.com trods alt er den største e-handler i landet. Amazon i USA har som mange vil vide, lavet en tjeneste, hvor de sender stort set alt til hele verden, så man kan altså som dansker vælge at købe Pebble der.


Men det betyder også for europæere, at de nu kan købe uret i den engelske version, Amazon.co.uk. Her skal man dog igennem en af de online-butikker, der bruger Amazon som platform til at sælge igennem, og dermed bliver uret en smule dyrere.


Uden moms og forsendelse med mere koster uret omkring 200 pund i den engelske butik, eller cirka 1800 kroner. I USA koster uret 150 dollar, eller omkring 800 kroner. Så kan man jo overveje, om man vil risikere at komme i kløerne på det danske toldsystem for at spare de tusinde kroner.

Annonce