Forside * Nyheder

Så er freden forbi: Nu kan du snart tale i mobilen på flyet


Om man elsker eller hader det, så er mobilsamtaler på vej ind i fly.


For kort tid siden tillod de amerikanske luftfartsmyndigheder, at man måtte bruge sine elektroniske dimser under start og landing, og de europæiske myndigheder er i gang med at undersøge sagen.


Men knapt er dette forbud blevet ophævet, før den største leverandør af WiFi i amerikanske fly, GoGo Inflight kommer med det næste skub til udviklingen: VoIP.


Firmaet har introduceret en app, der hedder GoGo Text & Talk, der gør det muligt at sms?e og tale over IP, når du befinder dig på et af deres trådløse netværk. Man kan sige, at det er en logisk følge af, at båndbredden på fly-WiFi vokser hele tiden. GoGo har også introduceret streaming af video på visse flytyper.


Ash ElDifrawi, GoGos marketingchef udtaler i en pressemeddelelse, at firmaet anser det mest som en sms-tjeneste, men at både passagerer og flyselskaber har efterspurgt taledelen også.


Fremtiden vil vise, om det ender med at fly får stillekabiner ligesom i togene.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.