Forside Nyheder

Simple Audio klar med lille streamings-højttaler

 


Simple Audio Go er en lille bærbar højttaler, med avanceret Bluetooth 3 streaming.


Den lille streaming-højttaler med Bluetooth 3 A2DP er kompatibel med iOS og Android-baserede smartphones og tablets.


Det kompakte design (B x H x D = 12.5 x 6 x 6,5 cm) passer fint i en taske eller rygsæk, og et indbygget genopladeligt batteri gør det muligt at skippe ledningerne og benytte højttaleren inde såvel som ude.


Den oplades via USB, og Simple Audio fortæller at den holder op til 8 timer på en opladning.


Med en separat bass-forstærker (bass-reinforcing driver) og to stereo-højttalere, har Go en – for størrelsen – overraskende fyldig lyd.  Den indbyggede mikrofon med echo-cancelling teknologi gør det endvidere muligt at benytte Go som håndfri, til telefon- og konferencekald.


Set forfra har Go en form, der minder iPhone 5, med bløde, afrundede hjørner og en blød “soft-touch” finish, der gør det behageligt at gribe fat om højttaleren. Højttalergitteret i metal er ridse-frit og har en blank overflade.


Til Go medfølger en lille  microfiber pose, som beskytter yderligere mod ridser og slag.


 Produktvideo med Simple Audio Go


 


Pris og tilgængelighed


Simple Audio Go koster kr. 799,-


Er på markedet nu.

Annonce