Forside Nyheder

Sony: Betal for multiplayer på PS4

 


På PS3 er det gratis at spille multiplayer, men på PS4 kræver det abonnement på PlayStation Plus.


En af forskellene imellem PS3 og PS4, er at PlayStation 4 lægger mere op til at binde dig til et PlayStation Plus abonnement.


Det seneste der er kommet fokus på, er at det kommer til at koste penge at spille de fleste multiplayer-spil på PS4. Hvor PlayStation 3 frit kunne bruges til multiplayer, så vil PS4s multiplayer-del fortrinsvis kun virke igennem PlayStation Plus.


Sådan et abonnement koster p.t. kr. 375,- per år eller kr. 115,- for 90 dage.


For at lokke gamere med på den nye forretningsmodel, hvor Sony gerne vil sælge PlayStation Plus abonnementer til alle, der tilbyder de nye muligheder for multiplayer, eksempelvis en sociale funktion som chat.


Sony fortæller dog at der vil dukke enkelte multiplayer-titler op, som kan spilles uden abonnement. Men generelt kræver de fleste PS4 online-spil, som multiplayer er en del af, at man har et PlayStation Plus abonnement.

Annonce