Forside Nyheder

Steam Machines bliver lanceret på CES


 


Januar er stadig nogle måneder væk, men gadgetverdenen er allerede begyndt at tale om, hvilke produkter, vi kommer til at se på CES 2014.


Et af dem bliver Steam Machines, spilkonsol-serien til streamede pc-spil fra Steam, produceret af firmaet bag, Valve. Det skriver Engadget. Valve har tilsyneladende valgt forbrugerelektronikmessen som affyringsrampe for de nye konsoller.


Vi har allerede set noget af hardwaren i form af controlleren til Steam Machines, som man kan se på billedet herover.


Engadget har dog også haft lejlighed til at kigge på en prototype af Steam Machines, der kan give et fingerpeg om, hvordan den kommer til at se ud. Men der er kun tale om den prototype, som er blevet sendt ud til 300 betatestere, så der kan nå at ske rigtig meget med designet endnu. Også fordi, Steam Machines faktisk også vil blive lavet i samarbejde med partnere ude i markedet.


Angiveligt vil Valve præsentere Steam Machines i alle klasser, fra helt billige modeller til en model med Intel i7-CPU og GeForce Titant GPU.

Annonce