Forside Nyheder

Waoo: Mere frit TV-valg i 2014

 


 


Waoo! gør a la carte kanaler mere tilgængelige fra næste år, og bygger TV-portalen om til HD-kvalitet.


Waoo skruer op for mere frit valg af tv, og annoncerer nyt tv-indhold og nye priser per 1. januar 2014.


Det ændrede a la carte tilbud betyder at kunder med tv-boks frit, og uden gebyr, kan tilkøbe mindre end 91 tv-kanaler med fjernbetjeningen – og se dem med det samme.


Kanalbutikken, som kunderne allerede har taget til sig i stor stil, fungerer således, at man med sin fjernbetjening kan købe kanaler en af gangen og se dem med det samme.


Hvis der fx bliver sendt et tv-program eller en sportskamp på en af de kanaler, man ikke har, kan man bestille kanalen direkte fra sofaen og se den straks. Hvis kanalen alligevel ikke falder i ens smag, kan man allerede opsige abonnementet efter en måned.


I det nye år lanceres desuden en ny tv-portal i HD-kvalitet. Den nye brugeroplevelse gør det endnu nemmere at navigere på Waoo!?s tv-portal og benytte kanalbutikken, leje premierefilm eller slappe af med Netflix.


 


Ændringer for foreningskunder


Waoo! justerer fra årsskiftet også indhold og priser på sine faste tv-pakker.


Det betyder bl.a., at Waoo!?s foreningskunder i starten af januar 2014 får tilføjet TV 3 SPORT 2 samt en række HD-versioner af Viasats kanaler, herunder TV3, TV3+, Viasat History og Viasat Explorer i den store underholdningspakke.


 


Ændringer for privatkunder


Til privatkunder har Waoo! disse kanaler i de særlige Viasat tv-pakker, som sælges sammen med fiberbredbånd og telefoni. 


Justeringerne giver prisstigninger på 10-25 kr/måned, som skyldes stigende kanalpriser hos leverandørerne, ændringerne i programudbud og stigende betalinger til bl.a. rettighedshavernes organisationer KODA/Copydan.


 


Prisændringer i 2014


Se prisændringer for Waoo! i 2014 her


 Faktaboks


Kanalbutik fra Waoo! – findes direkte på tv-boksen og betjenes med fjernbetjeningen. Her er der adgang til 91 frit valg kanaler med priser fra 10 kr. Frit valg tv kan anvendes med øjebliklig virkning af alle kunder med en tv-boks. Kunder skal have en af Waoo!?s faste tv-pakker. Hidtidige gebyrer på kanalbutikken og krav fra KODA/Copydan om, at man som minimum skal købe fire kanaler af gangen, ophæves fra januar 2014.


Ny tv-portal – Den nye HD tv-portal implementeres på alle AirTies tv-bokse af modellerne 7120, 7130, 7310 og 7210. Det udgør langt hovedparten af Waoo!?s tv-bokse. Ældre boksmodeller får også en opgradering, som forbedrer brugeroplevelsen betragteligt. Implementeringen forventes at ske i januar 2014. 


Priser og indhold – Alle kunder, som har tv hos Waoo!, modtager inden for de næste par uger et varslingsbrev med ændringerne fra deres lokale energiselskab, som de får Waoo! igennem. Ændringer i indhold og priser træder i kraft i januar 2014. For kunder, som har benyttet sig af et kampagnetilbud på en tv-pakke fra Waoo!, træder prisstigningen først i kraft ved udløbet af bindingsperioden.


Se prisændringer for Waoo! i 2014 her

Annonce