Forside Nyheder

Yahoo sælger ud af domænenavnene…skal du have et?


Var det noget med at eje av.com? Eller hvad med sandwich.com? Eller finalcountdown.com?


En række domænenavne, som Yahoo! har siddet på i længere tid er nu blevet sat til salg. Det er givetvis et led i topchefen Marissa Mayers store oprydnings- og forandringsproces og et udtryk for, at Yahoo! nok ikke har de store planer om at lancere små websites med andre navne.


Der er dog nogle sjove domænenavne imellem, og nogle som er ret dyre. Domænerne udbydes via en auktion på Sedo.com, og de såkaldte reserve-priser giver et indblik i, hvad Yahoo! forventer at få for domænenavnene.


For eksempel skal du forment slippe over en halv million kroner, hvis du gerne vil købe sandwich.com. Sjovt nok er webserver.com også ledigt, og ligger i den helt dyre ende. Yahoo! regner med at få op mod 500.000 dollar for det domæne.


Dyrest er dog AV.com, der er sat til en reserve på 1,5 mio. dollar.


Til gengæld kan du få my-own-name.com til mellem 100 og 500 dollar.

Annonce