Forside Nyheder

Android-smartphone i titanium koster over 10.000 kroner


Tidligere har firmaet Gresso været kendt for at lave iPhones om til super-duper-luksus-gadgets med alt det diamant-blingbling, du kan forestille dig.


Den slags koster typisk op mod 200.000 kroner. Men nu kan folk med lidt mere almindelige pengepunge også få sig en Gresso-telefon. Hvis man altså synes det er OK at give over 10.000 kroner for en telefon.


Gresso Radical R1 er lavet i titanium af femte grad og designet udtrykker også en vis holdbarhed. Den koster 1800 dollar, men betaler du 500 dollar mere, bliver logo-pladen erstattet med en i guld eller hvidguld i 18 karat.


En titanium-telefon vejer dog lidt: 219 gram kommer den op på. Og for mere end 10.000 skulle man jo forvente de hotteste specs, ikke? Men du får kun en 4,5 tommer qHD-skærm. 8 megapixels på kameraet 36GB lagerplads og en quad-core 1,2 GHz processor.


Til gengæld er der kun lavet 999 af dem, så det er en ægte limited edition-model. Skulle du have lyst til at flotte dig med en sidste-øjebliks julegave til dig selv, kan du kigge HER.

Annonce