Forside * Nyheder

Breaking Bads Saul Goodman får sin egen serie på Netflix

 


Fans af den populære serie Breaking Bad kan godt begynde at glæde sig.


Nok er Breaking Bad serien nået til vejs ende, men det skal ikke forhindre AMC i at lave et spin-off på advokaten Saul Goodman, og i Europa sende det på Netflix.


Allerede mens de sidste afsnit rullede over skærmene, begyndte snakken at gå om en spin-off baseret på Saul Goodman. Og så kom nyheden, at tv-kanalen AMC i USA vil starte serien i 2014, og ifølge manden, der spiller Saul, Bob Odenkirk, kan serien ende med at blive endnu mørkere end Breaking Bad.


For en gangs skyld er europæerne lidt heldigere end amerikanerne, når det gælder streaming. På Netflix i Europa vil seriens afsnit nemlig blive tilgængelige få dage, de er blevet sendt på AMC i USA. Amerikanerne er nødt til at vente, indtil hele sæsonen er blevet sendt, før den kommer på Netflix. Det skriver Variety.


Med andre ord kan du formentlig følge ?Better Call Saul?, som serien hedder, på Netflix i Danmark uden at være ret meget bagud i forhold til de amerikanske TV-seere.


Der er endnu ikke givet noget nærmere tidspunkt for premieren på serien. Du kan se Saul Goodmans (falske) website her.


(redigeret kl. 07:14 af recordere.dk)

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.