Forside Nyheder

Buet koncept til Apples TVGalleri: Koncept billeder: Martin Hajek


 


Mens Cook taler om store nyheder fra Apple i 2014, så leger kendt designer med ideerne til et TV fra Apple.


Forleden udsendte Apple-boss Tim Cook en julehilsen til alle medarbejderne, hvori han teasede på store planer for næste år. Dér steg forventningerne rundt omkring i Apple-verdenen, om at det bliver i 2014 at de udsender et eller flere TV.


“Vi må se fremad og ind i 2014, som vil indeholde nogle store planer som vi tror kunderne vil elske”, lød det fra Cook, og han fortsatte: “Jeg er meget stolt over at stå sammen med jer, mens vi sætter innovation i arbejde for menneskehedens dybeste værdier og højeste forventninger”.


Designer Martin Hajek er blevet kendt for sine koncept-billeder af Apple-produkter, når han forestiller sig hvordan en ny iPhone eller IPad vil se ud. Nu er han på banen igen, denne gang med hans tanker om et TV fra Apple.


Hajek er denne gang gået sammen med Andrew Ambrosino, og hans koncept til onscreeen menuer. En brugerflade der gør brug af design-elementer fra iOS7, men på sådan en måde at det også fungerer på et 46″ TV.


Af farver forestiller han sig sort, sølv og champagne, som det kendes fra iPhone 5s.


Hvad synes du om konceptet. Ville du købe et AppleTV, hvis det så sådan ud?


 
Galleri: Koncept billeder: Martin Hajek

Annonce