Forside Produkter HiFi & Surround

Det lyttes der til i WiMP HiFi

 


Streaming i lossless CD-kvalitet giver et andet mønster i musiklytningen, der lyttes mere til andre genrer.


WiMP HiFi er streaming i tabsfri CD-kvalitet. En tjeneste der havde premiere herhjemme d. 1. oktober i år.


Efter en måned har WiMP gjort status, og tendensen er at de kunder der vælger den højere kvalitet til, generelt går efter andre musiktyper end flertallet.


På WiMP HiFi er det genrerne jazz, klassisk og rock der hitter.


Sammenligner man, hvad der bliver streamet i WiMP HiFi, med hvad der bliver streamet i WiMP Premium, hvor der ikke er lossless-lyd, vil man se, at rocken går 30 % frem i HiFi. Højdespringerne er dog jazz og klassisk, som går frem med omkring 80 %. Disse stigninger sker på bekostning af poppen, som går klart tilbage hos HiFi-streamerne.


Klassiske internationale rock-acts har med WiMP HiFi fået en revival. For eksempel stryger Queens Greatest Hits-album op i toppen af listen over de mest streamede album i HiFi. Vel at mærke uden at have udgivet et nyt album i årevis.


Som den største danske højdespringer er Kashmir, der i WiMP HiFi rykker hele 45 pladser op i forhold til Premium-listen, hvor de ligger nummer 99.


Artister som Seebach, Drake og Avicii, der alle ligger i Top 10 i Premium, er helt ude af Top 20 på HiFi-listen, hvor man i stedet finder navne som Paul McCartney, Kira og Sting, der ligger i Top 10 i HiFi men ikke figurerer i Top 20 i Premium.

Annonce:
Forrige artikelNu kan du bruge elektronik på hele SAS-turen
Næste artikelBlockbuster lukker og slukker i Storbritanien
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.