Forside Nyheder

Disse julegaver kan du nå at købe i dag


 


Blev du forhindret i at handle de sidste julegaver inden butikkerne lukkede? Her er nogle af de gaver du stadig kan nå at købe.


Butikkerne holder lukket i dag d. 24. december, men det betyder ikke at det er helt umuligt at nå at handle en julegave, hvis de sidste indkøb kiksede pga. sygdom eller andet.


For nettet holder ikke lukket, og der findes gaver som ikke skal sendes, men hvor der istedet kan udskrives et gavebevis derhjemme.


Indenfor hjemmets elektronik og indhold, der har flere af streaming-tjenesterne gavekort der kan købes online.


TV- og film-tjenesten Netflix sælger gavekort fra kr. 79 – 948, som dækker hhv. 1 – 12 måneders abonnement. Find dem her.


Musiktjenesten Spotify sælger gavekort fra kr. 99 – 1188, for hhv. 1 – 12 mdr. abonnement. Spotify har dog valgt at man skal være Spotify-kunde for at købe et gavekort, og det er jo lidt spøjst eftersom man betaler med kreditkort og ikke via abonnementet. Men er du kunde findes gavekort her.


Hos musiktjenesten WiMP kan du derimod godt handle gavekort uden at være kunde. De tilbyder hhv. 3 og 6 måneder til kr. 249 og kr. 499, mens et abonnement til WiMP HiFi (streaming i CD-kvalitet) koster kr. 1189 for 6 måneder. Find WiMP gavekort her.


Du behøver normalt ikke være nervøs for at give abonnementer af denne type til en der allerede er kunde, da koden indløses på et eksisterende abonnement. Så eksempelvis 6 måneders Netflix på gavekort vil bare udløse 6 gratis-måneder for modtager.

Annonce