Forside Nyheder

Er LGs knap-strategi kommet for at blive?


LGs topmodeller har knapperne på bagiden. Men den nye LG Gx peger i en anden retning.


Da billederne af den kommende G Flex-telefon fra LG begyndte at flyde rundt på nettet, var det bemærkelsesvædigt, at knapperne også på denne model sad på bagsiden, ligesom på flagskibsmodellen G2.


Det innovative tiltag, der giver mulighed for at køre skærmen helt ud til kanten af telefonen, er LGs helt eget. Nu, hvor det med al tydelighed viser sig at det ikke bare var et engangs-forsøg, LG prøvede med G2, ligner det mere en strategi end et tilfælde. Og dog.


For den nye GX-telefon, som LG netop har lanceret i Sydkorea, har knapperne på siden. Og det selv om der er tale om en lille phablet, der er en opfølger til G Pro.


Det store spørgsmål er derfor, om bagsideknapperne bare er en fase, eller om LG mener det alvorligt. Eller om andre producenter vil gå LG i bedene og hoppe med på trenden. At man låner fra hinanden i smartphone-branchen kan man vist ikke være i tvivl om længere, med alle de patentsager, der har været for nylig.


LG GX skulle komme til Europa i 2014.

Annonce