Forside Nyheder

Glædelig jul fra recordere.dk


 


Glædelig jul fra recordere.dk


Så kom juleaften endeligt, og det har været et fantastisk år for recordere.dk. Herfra skal lyde en glædelig jul til alle vores læsere og forum-brugere.


Juleaften skal tilbringes sammen med familien, og ikke foran skærmen, men vi ville da ikke undlade at sende jer alle en særlig julehilsen fra hele recordere.dk teamet.


 House of Cards blev en kæmpe succes for Netflix, og sæson 2 er annonceret til februar 2014.


 


Hvad var det største i 2013?


TV Streaming er blevet hvermands eje, og i dag er det mere reglen end undtagelsen at man har enten Netflix, HBO Nordic, ViaPlay, YouBio eller en anden streaming tjeneste.


Og nu begynder Flow TV stationerne at se tegnene på at folk ikke længere samles foran skærmen på samme måde. Det skulle da lige være for at stemme på Allan Simonsen.


Signaludbyderne har også mærket det nye brugermønster, og 2014 bliver helt sikkert året, hvor frit valg TV bliver måden at holde på sine kunder på.


 Samsungs kejtede Galaxy Gear reklame.


 


Hvad var den største skuffelse i 2013?


Apple skuffede p.g.a totalt mangel på innovation i 2013. Nuvel, der kom nye versioner af nærmest alt de har i kataloget, men ikke noget der skriger til himlen, og selvom de her i den sidste måned på året udgav deres nye Mac Pro, så må man sige at Apple savner WOW faktoren, de havde før.


Det samme kan siges om Samsung, hvis kiksede forsøg på et smart ur, måske også udfærdigede årets mest kiksede reklamekampagne.


Men 2013 vil også blive husket for året, hvor Panasonic lovede at der kom mere plasma på IFA messen i September, for at lukke hele plasma produktionen ned i november.


  


Hvad glæder vi os til i 2014?


2014 starter med CES i Las Vegas, og allerede den 3. januar tager redaktionen afsted til Las Vegas. Vi har den mest omfattende dækning af den største messe uden for Europa inden for forbruger elektronik, og kan allerede nu fortælle at vi skal mødes med Netflix for at se deres 4K (UltraHD) lancering, ligesom de mange nyheder fra Samsung, Sony, LG, Panasonic og de andre store vil blive dækket bredt.


Vi håber på at UltraHD og OLED teknologien smelter sammen i 2014, men med den hastighed som fabrikanterne har haft indtil nu på OLED produktionen, tror jeg vi skal blive glade for, hvis der bare dukker ét folke OLED TV op.


Ihvertfald er en ting sikker. 2014 bliver også spændende, og med de ord vil vi fra redaktionen ønske alle vores læsere en rigtig glædelig jul, og et godt nytår.


 


Hilsen
Recordere.dk teamet.

Annonce