Forside Nyheder

Google Glass lader dig tage billeder ved at blinke


Med de nyeste smartphones behøver du bare råbe ?Cheese? for at tage et billede. Med Google Glass kræver det endnu mindre.


Den nyeste software-opdatering til Googles Glass-briller gør det nemlig muligt at aktivere kameraet blot ved at blinke med øjet. Det kræver naturligvis, at du allerede er inde i kameratilstanden på brillen, og du må hellere passe på med at få tørre øjne, for ellers tager du bare billeder hele tiden. Funktionen har været tilgængelig via tredjeparts-apps indtil nu.


Software-opdateringen, der har navnet XE12, byder også på andre nyheder, såsom adgang til Google Hangouts og YouTube direkte fra brillen. Det betyder, at du f.eks. kan sende beskeder i Hangouts fra Glass eller uploade video direkte fra Glass til YouTube.


Samtidig med software-opdateringen har Google gjort klar til at iPhone/iOS-brugere også kan benytte sig af Glass via en dedikeret app. App?en var hurtigt ude at vende i App Store, inden den blev pillet ned igen. Men Google lover, at den kommer tilbage i løbet af denne uge.


Glass er fortsat kun tilgængelig for udviklere.

Annonce