Forside * Nyheder

Her er det nye Pioneer TV




Pioneer L46S3D13N



 


Pioneer er tilbage på TV-markedet med TV-modeller der sælges eksklusivt i Elgiganten og Elkjøp.


Efter fem års “hvile” er Pioneer tilbage på det nordiske TV-marked. De har indgået et eksklusivt samarbejde med Dixons Elkjøp-koncern, hvori Elgiganten indgår.


Aftalen indebærer, at Pioneers nye LED-fladskærme vil være eksklusivt tilgængelige i Elgigantens varehuse i Danmark. Pioneer er dermed også tilbage som fuldsortimentsleverandør.


“Vi i Elkjøp er både stolte og glade for at have fået denne strategiske aftale på plads – en aftale som gør, at vi igen kan tilbyde vore kunder TV fra Pioneer. Vi ser nu frem til til at kunne præsentere Pioneers nye 40″, 46″, og 55″ skærme”, siger indkøbsdirektør på Lyd & Billede i Elkjøp, Andreas Westgaard. 


De nye Pioneer TV udvikles af Dixons, der er moderselskabet for Elkjøp/Elgiganten, men ifølge Pioneer er de med til at godkende produkterne.


Modellerne hedder Pioneer L40S3D13N (40″), L46S3D13N (46″) og L55S3D13N (55″). Det er LED TV med indbygget Smart TV til Netflix m.fl. og 3D (2 par 3D-briller medfølger).


 


Pris og tilgængelighed


55″-udgaven Pioneer L55S3D13N koster kr. 10.000,-


Kan opleves i Elgiganten fra fredag d. 13. december 2013.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.