Forside Nyheder

LG Smart TV får Spotify og Skylanders spil

 


Nu kan du både få musiktjenesten Spotify med millioner af sange og det super populære spil Skylanders direkte til LG’s Smart-TV


Spotify blev lanceret til LG’s Smart AV-produkter tidligere i år, og nu er turen kommet til at lancere app’en til LG’s Smart-TV.


Med Spotify på dit Smart-TV og et Spotify Premium abonnement får du adgang til Spotify’s udvalg af musik som dækker mere end 20 millioner sange. Denne app gør det ikke bare nemt at lytte til dine favorit artister direkte fra dit TV, men også at finde ny musik via anbefalinger, spillelister og lytte til Spotify radio, eller dele, hvad du lytter til, på Facebook eller Twitter.


Spotify fungerer med alle LG Smart-TV-modeller fra 2013.


 


Skylanders Battlegrounds


Millioner af fans verden over har allerede oplevet Skylanders magiske rollespilsverden og alle dens monstre. For første gang kan du opleve den super populære spilverden på Smart-TV. Skylanders Battlegrounds, der allerede er et meget populært spil til mobile enheder, udvikles og optimeres nu også særskilt til LG Smart TV.


Det er muligt at bruge hvilken som helst karakter fra kollektionen af Skylanders-figurer i Skylanders Battlegrounds til LG Smart-TV. Den bevægelsesfølsomme LG Magic Remote-fjernbetjening leder spillerne direkte ind i den unikke og smukke Skylanders spilverden, hvor de med hjælp fra deres favoritfigurer bekæmper magtfulde fjender.


Skylanders Battlegrounds er nu tilgængelig via download i LG Smart World.

Annonce