Forside Nyheder

Masser af Chromecast-nyt på vej


2014 bliver Chromecasts år, lover Google. Masser af apps er på vej, tilgængelighed i flere lande og måske også noget ny hardware.


Det meddeler i hvert fald GigaOm, der har interviewet Googles VP of product management, Mario Quieroz. I interviewet lover Quieroz at brugerne vil bliver ?positivt overraskede? over Googles planer for international udbredelse af Chromecast i 2014: ?Vi kommer til at lancere Chromecast i en lang række internationale markeder?.


Quieroz fortalte også, at Google i forrige weekend havde besøg af 40 udviklere fra 30 forskellige firmaer, der alle forventes at ville lave apps, der understøtter Chromecast. Disse firmaer skulle give deres feedback til Chromecast-SDK?en, som de dermed fik tidligere adgang til end alle andre. Udviklings-kittet forventes også lanceret næste år.


Endelig fortalte Quieroz også, at Google Cast, den bagvedliggende teknologi, som Chromecast benytter, formentlig kommer ud i andre enheder. Google er i ?seriøse samtaler? med flere hardwareproducenter om at få teknologien bygget ind i enheder, der ikke nødvendigvis står Google på.


Også det skulle vi få mere at vide om i 2014.

Annonce