Forside Nyheder

Microsoft overvejer at gøre Windows Phone og RT gratis


En af Androids fordele frem for Windows Phone og RT er at Google giver systemet væk gratis til hardware-producenterne.


Men det forspring kan Google måske snart vinke farvel til. Ifølge The Verge, der har talt med kilder tæt på Microsoft, overvejer OS-chefen Terry Myerson at gøre Windows Phone og Windows RT gratis for hardwareproducenterne.


Det vil ikke bare betyde, at Windows Phone-modeller og Windows RT-tablets bliver billigere, det vil også give mulighed for en hurtigere udbredelse af Windows Phone. Som det er nu, står Nokia for 80 procent af Windows Phone-salget, og eftersom Microsoft snart overtager Nokia, kommer Microsoft alligevel ikke til at tjene ret meget på Windows Phone-licenser i fremtiden.


Angiveligt skulle de nye versioner være en del af den kommende Threshold-opdatering, der også vil bringe startmenuen tilbage. Ikke bare i den halve løsning, som Windows 8 har nu, men helt som i gamle dage.

Annonce