Forside Nyheder

Modulære smartphones er tættere på end vi tror


Det ser ud som om, Motorola er længere fremme med deres modulære mobilkoncept, inspireret af PhoneBloks, end mange tror.


Project Ara, som vi tidligere har skrevet om her, virkede som en hel del fremtidssnak, men Motorola Mobilitys topchef, Dennis Woodside, har i en Google Hangout med YouTube-technørden Marques Brownlee løftet lidt for sløret.


?Vi har en prototype klar. Og den er ret tæt på?, siger Woodside, der beskriver konceptet som et skelet, du kan sætte moduler på, som du vil. Motorola har i øvrigt også inviteret uafhængige udviklere til at komme med forslag til moduler.


Han nævnte i øvrigt også at Moto Maker-konceptet, hvor du kan sammensætte dit eget design af Motorola-telefon vil blive udbredt til resten af verden i løbet af 2014. Konceptet har været en pæn succes især blandt unge i USA.


Du kan se video-hangout?en HER (Project Ara-snakken kommer ca. 12 minutter inde).

Annonce