Forside CES CES 2014

Netflix 4K lanceres på CES


 


Næste sæson af House of Cards streames i 4K fra Netflix. Men hvordan det kan modtages hjemme i stuen afsløres på CES-udstillingen til januar.


Netflix er klar til streaming i Ultra HD (4K) og de åbner for indholdet her i det nye år. En af de TV-serier der vil kunne opleves i den fire gange højere opløsning er Netflix egen serie House of Cards.


Modtagelse af Netflix 4K vil kræve et kompatibelt 4K TV, fortæller udviklingschef i Netflix, Neil Hunt, til Stuff.


Flere TV-fabrikanter er klar med Netflix 4K i deres Smart TV, men Hunt vil ikke afsløre hvem. Det annonceres på CES-udstillingen til januar.


“Vi er ikke nævne bestemte producenter, men vi har flere af de store tv-leverandører, der kommer til at producere 4K TV til dette. De vil annoncere modellerne på CES”, fortæller Neil Hunt til Stuff.


 


Ingen 4K i spillekonsoller – endnu


De nye nextgen-konsoller, Sony PS4 og Microsoft Xbox One, er ikke klar til Netflix 4K.


“De nye spilkonsoller får muligvis 4K senere”, fortæller Hunt, “men lige nu mangler de mulighed for at leverere 4K video ud til et 4K TV. Der mangler både nogle standarder og HDMI 2.0”.


Neil Hunt forventer dog at spillekonsollerne med tiden bliver klar til 4K-streaming også, men nu og her vil det kun være muligt at se Netflix 4K igennem Smart TV hos de fabrikanter der understøtter det.


Netflix arbejder i første omgang på at få deres egne original-serier klar i 4K, og altså med House of Cards som en af de første.

Annonce