Forside Indhold og distribution Film

Netflix House of Cards sæson 2




House of Cards sæson 2 har premiere den 14. februar 2014



 


House of cards tilbage på Netflix i Februar


Godt nyt for serie elskere. House Of Cards er klar med en ny sæson der har premiere den 14. februar 2014.


Netflix har frigivet en kort teaser på YouTube, der kort fortæller at House Of Cards er tilbage på Netflix den 14. februar 2014.


I sæson 2 fortsætter Francis (Spacey) og Claire (Wright) Underwood deres nådesløse opstigning mod magtens tinder samtidigt med, at truslerne vokser fra alle fronter. Zoe Barnes (Kate Mara, “American Horror Story”), den spirende journalist – og Francis’ tidligere elskerinde, bevæger sig langsomt, men sikkert, tættere på sandheden om hans forbrydelser


Præsident Walkers (Michel Gill, “The Good Wife”) fortrolige, milliardæren Raymond Tusk (Gerald McRaney, “Southland”), kræver, at Francis tilbagebetaler politiske tjenester eller får hævnen at smage. Og Claire er nødt til at konfrontere den stigende opmærksomhed i søgelysets skær, som begynder at tære på hende og Francis’ engang ellers så private eksistens.


Familien Underwood må kæmpe for at overvinde alle disse trusler – fra fortid og nutid – for ikke at miste alt, de har skabt. Og det uanset hvilke skadelige konsekvenser, de efterlader i deres kølvand.


Ligesom første sæson vil man som Netflix abonnent kunne se samtlige afsnit med det samme.


Herunder den ny trailer for sæson 2:


 


Annonce