Forside * Nyheder

NSA jagtede terrorister i World of Warcraft


Det må alligevel have været lidt underholdende at have været NSA-agent før alle afsløringerne.


Den britiske avis The Guardian kan nemlig nu afsløre, at NSA ikke bare har kigget pakke-trafikken på nettet efter i sømmene, men også har rodet rundt med virtuelle avatarer i onlineverdener som World of Warcraft og Second Life.


Angiveligt er World of Warcraft rekrutteringssted for bl.a. Al-Qaeda, og folk fra Hamas, Hezbollah, og kinesiske hackere skulle også være at finde i MMORPG?en.


Derfor var der i hvert fald ifølge de lækkede dokumenter i 2008 NSA-agenter, der rendte rundt og lod som om, de var helt almindelige spillere i WoW. Men i virkeligheden var de der for at finde og spionere på mere luskede typer.


På et tidspunkt var der så mange agenter ombord i de virtuelle verdener, at NSA måtte indsætte mekanismer der forhindrede at agenter endte med at spionere på hinanden.


Firmaet bag World of Warcraft, Blizzard Entertainment, nægter at kende til NSA-agenterne og siger, at hvis de har været der, er det uden Blizzards tilladelse.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.