Forside Nyheder

Nu kan du bruge Spotifys Browse-funktion på iPad


 


Bruger du din iPad til at høre musik på Spotify? Så er der godt nyt.


En funktion, der har manglet på Spotify til iPad er nemlig langt om længe kommet på plads. Browse-featuren har glimret ved sit fravær på iPad, men kan nu også benyttes på denne platform. Det giver adgang til specielt sammensatte playlister, der for eksempel kan være designet til en særlig stemning eller genre.


Pudsigt nok har Android haft featuren længe, og man har også kunne finde den på iPhone, men altså ikke i den ?store? version af Spotify til iOS.


En anden feature, der er kommet med updaten er muligheden for at følge venner og musikkunstnere. Det har man ellers skullet ind på desktopversionen af Spotify for at sætte op. Denne funktion er så til gengæld ikke kommet til iPhone endnu, så der er stadig lidt diskrepanser mellem den store og den lille iOS-version af Spotify.

Annonce