Forside Nyheder

Nu kan du streame fra din Android-telefon til AppleTV


 


App-udvikleren Koushik Dutta er virkelig i vælten for tiden.


Ud over, at han har lavet apps, der kan bruge Chromecast til nærmest caste hvad som helst fra en Android-telefon, så har han netop kørt en app i stilling, som kan skabe en bro mellem to ellers meget forskellige enheder.


Den populære mirroring-funktion, som iOS-brugere kan benytte på deres AppleTV og dermed vise indholdet af deres mobile enheds skærm på tv?et, er nu også kommet til Android.


Dutta har netop lagt app?en Mirror for Android ud i åben betatest, og den kan ud over at grabbe video fra din Android-enheds skærm også videresende denne videostrøm til en AppleTV, så hvis du får den op på en stor skærm.


Hvis du gerne vil prøve app?en, kræver det en root?et Android-enhed med Android 4.4.2. Det sidste krav lover Dutta dog snart vil forsvinde. Derudover skal du tilmelde dig ClockworkMod-community?et og downloade app?en.


Du kan gøre det hele via Koushik Duttas Google+-side.

Annonce