Forside Nyheder

Ny Android-version af Netflix giver bedre søgning og brugerprofiler


 


For nylig lancerede Netflix muligheden for at lave flere brugerprofiler på det samme abonnement.


Det er smart, hvis man f.eks. har en hel famile, der skal bruge Netflix, og man gerne vil skille film-køerne og anbefalingerne ad.


Indtil videre har denne funktion dog ikke været tilgængelig på Android?versionen af Netflix-app?en. Men det er den nu. Man kan også sammenkæde app?en med den mulighed for begrænsede profiler, som Jelly Bean førte med sig.


Den nye version har også en anden, formentlig meget velkommen nyhed: Bedre søgning. Det er ikke altid, at Netflix-apps på diverse mobile devices kan leve helt op til søgestandarden på desktoppen, men med den nye Android-version er dette blevet bedre. Blandt andet kan man nu også søge på personer og på relaterede titler.


Den nye version bør være tilgængelig i Google Play Store, når du læser dette.

Annonce