Forside Indhold og distribution Film

Populære film risikerer at forsvinde fra Netflix


 


Netflix er ikke helt det evige bibliotek af film, mange af os opfatter det som.


Netflix har nemlig kun midlertidige licenser til at streame de film, de har i kataloget, og sådanne licenser udløber. Således er der en lang række top-film, som til nytår ikke længere kan ses på det populære streaming-site.


Licenserne til film som Top Gun, Titanic, Being John Malkovich, Braveheart og mange andre udløber 1. januar. Det er bekræftet for det amerikanske marked, om licensernes udløb også gælder Europa, ved vi endnu ikke.


At disse film forsvinder betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke dukker op igen. Netflix arbejder formentlig allerede på at forny licenserne, men i sådanne forhandlinger kan der ske mange ting, inklusive at filmselskabet vælger at sige nej.


Så selvom vi endnu ikke ved, om licenserne også udløber i Europa, kan det godt være, du skal få set Revenge of the Ninja, Troll II eller Killer Klowns From Outer Space, mens du kan. Du kan se listen over film HER.

Annonce