Forside Nyheder

Rdio lukker Vdio


 


Der er åbenbart ikke altid let at komme ind på et marked, der er mættet i forvejen.


Det har Skype-stifteren Janus Friis måttet sande, efter at hans Vdio-tjeneste nu er lukket ned. Vdio var en video-pendant til den noget mere populære musiktjeneste Rdio. Vdio startede sit liv i 2011 og blev officielt lanceret i april i år, primært til folk med betalte Rdio-abonnementer.


Vdio var dog reelt i beta, så da folkene bag Vdio udsendte en email til abonnenterne om at tjenesten lukkede, hed det sig at ?beta-programmet blev standset?, angiveligt fordi Vdio ikke kunne ?levere den anderledes kundeoplevelse, vi havde håbet på.?


Kunder, der allerede har abonneret på hele sæsoner eller har lejet film, de endnu ikke har set, får gavekort til Amazon som kompensation.


Vdio var officielt kun tilgængelig i USA, Storbritannien og Canada, men kunne tilgås via ?snydemetoder?.

Annonce