Forside * Nyheder

Så er det afgjort: Microsoft kan nu overtage Nokia


Microsoft har fået en ekstra julegave i år. Den står der Nokia på.


Det blev endelig afgjort, da EU onsdag sagde god for, at Microsoft kunne købe Nokias mobildivision og begynde overtagelsen med det samme.


EU’s konkurrencemyndigheder var nemlig den sidste hurdle, Microsoft manglede for at gå i gang med den konkrete overtagelse af den legendariske, finske mobilproducent.


Det er ikke mere end få dage siden, at USA’s konkurrencemyndigheder også sagde god for handelen, og de to konkurrencemyndigheder kunne have sat en kæp i hjulet, hvis de ville.


Især kunne EU have ødelagt julefreden hos Microsoft, om ikke andet fordi, de havde ret til at trække afgørelsen i ti arbejdsdage yderligere, hvis de ikke kunne beslutte sig.


Det blev imidlertid ikke nødvendigt, og Microsoft kan nu gå i gang med den konkrete overtagelsesprocedure. Indtil videre har Microsoft meldt ud, at Nokia-logoet forsvinder fra smartphones-modellerne, men bliver hængende lidt endnu på featurephones i udviklingsmarkederne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.