Forside Nyheder

Så landede Nokias Bluetooth-musikmodul


Da de første spionfotos dukkede op, var der mange, der troede, at Nokia havde lavet en iPod Shuffle-klon.


Men BH-121 hører snarere til under kategorien smartphone-tilbehør. Eller måske hovedtelefon-tilbehør. Den lille dims laver nemlig dine favorit-kraniekogler om til trådløse ditto.


Det sker ved at den kommunikerer med din smartphone via Bluetooth, så du selv med et par dyre Sennheisere kan slippe for et langt kabel ned i lommen til smartphonen. Om du så er villig til at lytte til komprimeret musik via Bluetooth fra en smartphone, hvis du har investeret i et par dyre Sennheisere, er et helt andet spørgsmål.


Til gengæld har BH-121 kun én knap, der både styrer musikken og accepterer opkald, og farverne er de samme som i Lumia-serien. Den kan også parres med telefonen via NFC. Den lille Nokia-dims lander senere på måneden og kommer til at koste 39 Euro, altså omregnet lige under 300 kroner. En julegave-idé, måske?

Annonce