Forside Indhold og distribution Musik

Shazam kan nu aflytte sange i baggrunden


 


Shazam er smart app, når man gerne vil vide, hvad det er for en sang, man lytter til. Men hvad nu, hvis man ikke når at åbne app?en, inden sangen er slut?


Det har tilsyneladende været et tilstrækkeligt stort problem for brugerne til at folkene bag Shazam nu har indført en ny funktion i iOS-udgaven af app?en.


I den nye version kan Shazam køre i baggrunden og identificere stort set al den musik, du lytter til, selv når telefonen er låst. På den måde behøver du ikke spekulere over at trykke på knappen i app?en, og i stedet kan du gå hjem fra en nat i byen med en hel ny playiste i lommen.


Hvad dette gør ved batterilevetiden melder historien imidlertid ikke noget om. Hvis der kører musik kontinuerligt, hvor du er, skal Shazam trods alt kontakte en server via nettet hver ca. 4. minut for at identificere sangene.


En lignende funktion har været tilgængelig på iPad i noget tid.

Annonce