Forside Nyheder

So Ein Ding genopstår – i en ny form
Værter på So Ein Ding, Marie Høst og Nikolaj Sonne. Foto: Agnete Schlichtkrull / DR 


Det er aligevel ikke slut med So Ein Ding. Programmet vender tilbage til næste efterår i en ny form, og stadig med Nikolaj Sonne ved roret.


Selvom So Ein Ding havde meldt sin afgang, med sidste program her den 17. december, så bliver der aligevel et gensyn til næste efterår. Men konceptet for programmet bliver anderledes og anmeldelserne forsvinder.


?Vi fordufter ikke fra sendefladen. Vi vender stærkt tilbage engang i det nye år, men det bliver uden dimse-anmeldelser”, fortæller han til DRs nyhedsbrev.


Det er redaktionen bag So Ein Ding der selv har valgt at stoppe med anmeldelserne. En af årsagerne er at Nikolaj Sonne synes, at han var ved at køre fast i anmelder-formatet. Den tech-revolution der var på gadget-området er slut for nu.


?Nu er det ren evolution. Smartphones er ikke nye mere, og den eneste fornyelse lige nu er, at de bliver hurtigere, får større batteri og endnu flere megapixels i kameraet”, forklarer han.


I den nye udgave af So Ein Ding kommer der mere fokus på at undersøge teknologi ud fra en journalistisk synsvinkel. Formen er endnu ikke på plads, men det bliver programmer der vil fokusere mere på teknologi, brugbarhed, lovgivning osv.


?Jeg glæder mig vildt til at kigge mere journalistisk på den nye, digitale verden i de nye programmer til efteråret?, slutter Nikolaj Sonne.


Programmet vender tilbage i efteråret 2014.

Annonce